Plaćanje i dostava


MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

 

1. Plaćanje pouzećem

Naručene artikle plaća kupac o isporuci pošiljke poštanskom zaposleniku ili dostavljaču. Ugovorni partner za isporuku pošiljke je Pošta Slovenije d.d. u suradnji sa Hrvatskom Poštom d.d. Kod plaćanja pouzećem iznosi poštarina 28,60 Kn, bez obzira na broj naručenih artikla. Na ukupni iznos plaća se dodatnih 1,83% provizije Hrvatskoj Pošti (minimalno 5 Kn) za uplatu novaca na račun našog poduzeća.

Ukoliko isporučena roba ne bude primljena od strane kupca, dobavljač ima pravo naplatiti troškove slanja, pakiranja i povrata robe u iznosu po cijeniku Pošte Slovenije.


2. Plaćanje putem internet bankarstva

Putem E-maila kupac će primit ponudu sa informacijama o naručenih artiklih i podatcima o plaćanju na žiro račun dobavljača. Ponuda je neobvezujuća za kupca. Nakon što kupac plati ponudu smatra se da je prihvatio ponudu i uvjete kupovine. Plaćanje se može obaviti internet bankarstvom / univerzalnim nalogom za plaćanje (obrazac HUB 3). Primjer ispravno popunjenog obrasca HUB 3 za plaćanje u inozemstvo možete naći tu.

Napomena: Ponuda vrijedi 3 radna dana. Nakon tog datuma, narudžba će biti otkazana.

Ponuda se smatra plaćenom kada se sredstva registriraju na žiro računu dobavljača navedenom na ponudi. Kupcu će se na e-mail poslati poruka o prispjeću uplate te datumu isporuke.

Napomena: kako bi narudžba bila što prije isporučena, potrebno je da pri uplati na bankovni račun koristite isto ime i prezime s kojim ste se registrirali na našu internetsku stranicu.

Kod plaćanja unaprijed iznosi poštarina 28,60 Kn, bez obzira na broj naručenih artikla.

 

3. Plaćanje putem PayPala

Putem PayPal računa kupac može da plati sa svojom kreditnom karticom. Nakon što kupac preda narudžbo, automatski je izbacen na službenu web stranicu PayPal servisa, gdje završi plaćanje. Potvrda plaćanja putem PayPala odmah je vidljiva, tako da je narudžba otposlana još isti ili najkasnije sljedeći radni dan.

Kod plaćanja putem PayPala iznosi poštarina 28,60 Kn, bez obzira na broj naručenih artikla.

 

Pri narudžbi iznad 300 kn (isključujući vrijednost poštarine) dostava unutar Hrvatske je besplatna.

 


DOSTAVNI ROK

Dostavni rokovi izraženi su u broju radnih dana i za svaki pojedini artikl navedeni su u opisu artikla. Dostavni rokovi vrijediju od datuma potvrde narudžbe. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, obavjestit ćemo vas o predviđenom mogučem roku isporuke na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo sa Hrvatskom Poštom koja osigurava brzu i pouzdanu dostavu paketa.